Prijzen

Tijdens de corona periode zijn er geen abonnementen beschikbaar

€ 99,-  per kwartaal (gemiddeld 12 lessen) voor 1 les per week*

€ 90,- 10 lessen kaart 4 maanden geldig **

€ 10,- losse les

Individuele Restorative HypnoYoga  les  € 60,-

Individuele HypnoYoga coaching sessie € 80,-

Proefleskaart € 15,- voor 3 lessen binnen 2 weken op te maken.

Of meld je nu aan voor een gratis proefles!

Voor leden is het mogelijk om de lessen online te volgen, kosten 1 strip van de kaart of 10 euro voor een losse les

*m.i.v 1 september 2019 is het mogelijk om een 10 ritten kaart aan te schaffen. Vanaf dat moment is het niet meer mogelijk om het kwartaal abonnement te pauzeren, met uitzondering van langdurige ziekte (3 aangesloten weken of langer) . Lessen inhalen binnen 3 maanden blijft mogelijk.

**De 10 rittenkaart is 4 maanden geldig (komt gemiddeld neer op 16 weken) Mocht de kerstvakantie of de zomervakantie in deze periode vallen wordt de geldigheid van de kaart met resp. 2 en 6 weken verlengd. De kaart kan niet gepauzeerd worden met uitzondering van langdurige ziekte (4 aangesloten weken of langer). De kaart is persoonsgebonden maar kan eventueel (in overleg) overgedragen worden.

 

Bij zowel het kwartaal abonnement als de 10 rittenkaart schrijf je je in voor een vaste avond (bij 1 docent). Inhalen op een andere avond is uiteraard mogelijk ( in overleg  i.v.m. beschikbare plaatsen)  In geval van een abonnement kunnen gemiste lessen kunnen binnen het kwartaal ingehaald geworden. Een keer een les bij een andere docent volgen kan ook, graag wel van tevoren even melden.

De kwartalen lopen van :

1 januari t/m 31 maart

1 april t/m 30 juni

1 juli t/m 30 september *

1 oktober t/m 31 december

*voor het zomerkwartaal geldt een aangepast tarief.